BigOffice Halmstad

Vi på FirstOffice Halmstad erbjuder en kontorstyp som vi kallar BigOffice. Precis som namnet antyder så innebär det ett stort kontor. Kontorshotell med denna typ av kontor passar lite större företag som vill sitta samlade i en egen gemensam kontorslokal men få tillgång till förmånerna att sitta på ett kontorshotell. Våra BigOffice är nyckelfärdiga kontor…

Se kontorshotellLäs mer

BigOffice Halmstad

Vi på FirstOffice Halmstad erbjuder en kontorstyp som vi kallar BigOffice. Precis som namnet antyder så innebär det ett stort kontor. Kontorshotell med denna typ av kontor passar lite större företag som vill sitta samlade i en egen gemensam kontorslokal men få tillgång till förmånerna att sitta på ett kontorshotell. Våra BigOffice är nyckelfärdiga kontor med stimulerande arbetsmiljöer. Med FirstOffice flexibla villkor och hyreskontrakt, och korta uppsägningstider är det enklare att hyra kontor.

Vi har även Coworking och privata kontor i Halmstad där privata kontor utgör majoriteten av kontorstyperna. På ett av våra kontorshotell i Halmstad erbjuder vi dessutom både Coworking, BigOffice och privata kontor. Här vistas du med närhet till såväl Halmstad flygplats som ett större handelsområde. Som hyresgäst av ett BigOffice i Halmstad har du alltid närhet till bland annat livsmedelsbutiker, restauranger och gym. Dessutom är det väldigt goda kommunikationsmöjligheter.

Stora kontor i Halmstad

Ett av våra stora kontor i Halmstad är anpassat för 8 personer och har en total yta på 58 kvm. I detta kontor ingår ett samtalsrum där du kan ta viktiga samtal, eller sitta ner för att arbeta effektivt och ostört. Hela kontorshotellet har plats för över 50 personer, exklusive mötes-/konferensrum och gemensamma ytor som kök och lounge. Detta BigOffice, som många andra av FirstOffice kontorshotell, ger dig möjligheten att nätverka och skapa sociala relationer med likasinnade företagare.

Ett BigOffice i Halmstad passar medelstora eller något större företag. Beroende på antalet anställda kan det vara så att er valda kontorslösning är att en viss avdelning på företaget delar på ett stort kontor, medan vissa anställda har ett medlemskap med fast plats på det Coworking space som finns i samma anläggning. FirstOffice har flexibla villkor och anser att det ska vara enkelt att skala upp och ner, samt agera agilt och snabbt vid förändringar.

Variationen på BigOffice i Halmstad

Våra BigOffice varierar i planlösning vilket innebär större valmöjligheter för ditt företag. Vissa har mindre kontorsrum inkluderade i sin yta där några hyresgäster kan ha ett eget skrivbord vid en bestämd plats, eller så kan man inom företaget välja att nyttja de mindre kontorsrummen utifrån arbetsdagens behov. Andra stora kontor har mindre samtalsrum och en större gemensam kontorsyta där alla på företaget kan sitta tillsammans.

FirstOffice har kontorshotell i flera olika städer i Sverige. Som hyresgäst av BigOffice eller annan kontorstyp får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer vi är verksamma i. Lokalerna kan du enkelt tillgå tack vare våra smarta lösningar, som exempelvis digitala lås och bokningssystem. Våra stora kontor finns i följande städer: Göteborg, Stockholm, Malmö, Nyköping, Västerås och Norrköping. Om du är intresserad av att hyra kontor hos FirstOffice och har några funderingar kring ett specifikt kontorshotell eller om våra flexibla villkor, får du gärna kontakta oss. Vi tar hand om allt runtomkring ditt kontor.