Kontor i Halmstad

Hos oss på FirstOffice kan du hyra kontor i Halmstad. Vi erbjuder privata kontor som är låsbara kontorsrum som endast du med behörighet har tillgång till. På våra kontorshotell i Halmstad är privata kontor den vanligast förekommande kontorstypen, vilket även gäller för resten av kontorshotellen i Sverige. Privata kontor i Halmstad hos FirstOffice Om du…

Se kontorshotellLäs mer

Kontor i Halmstad

Hos oss på FirstOffice kan du hyra kontor i Halmstad. Vi erbjuder privata kontor som är låsbara kontorsrum som endast du med behörighet har tillgång till. På våra kontorshotell i Halmstad är privata kontor den vanligast förekommande kontorstypen, vilket även gäller för resten av kontorshotellen i Sverige.

Privata kontor i Halmstad hos FirstOffice

Om du inte är helt säker på om det är ett privat kontor du är ute efter, så kan du även kolla in vårt utbud av Coworking i Halmstad och stora kontor i Halmstad. Vissa företag önskar möjligheten att prata och samarbeta med kollegor eller andra företagare och då är Coworking ett bra alternativ. FirstOffice har flexibla hyreskontrakt, korta uppsägningstider och vi sköter allt kring ditt kontor så att du som företagare ska kunna fokusera på ditt arbete i funktionella och inspirerande kontorsmiljöer.

Hyra kontor i Halmstad

När du hyr kontor hos oss i Halmstad kan du antingen sitta i ett privat kontor nära Halmstads mittpunkt och resecentrum eller nära Halmstad flygplats. Halmstads resecentrum är en byggnad som invigdes i december 2017, där all kollektivtrafik samlas. Det finns både regionbussterminal, stadsbussterminal och järnvägsstation. Det blir således smidigt för dig som hyresgäst att åka till och från kontoret, till och med om du bor utanför Halmstad. Den regionala flygplatsen, som endast ligger 3 km ifrån centrum, är det gångavstånd till från kontorshotellet. Anläggningen med bland annat privata kontor, ligger även i ett handelsområde med ett brett serviceutbud och mängder av butiker. Det är perfekt om du vill kunna uträtta ärenden under lunchen eller direkt efter arbetsdagens slut. Här finns allt du kan tänkas behöva samlat på en och samma plats.

Att hyra kontor i Halmstad hos FirstOffice innebär att ditt företag verkar i en god arbetsmiljö i ett ergonomiskt möblerat kontorsrum. Du får även tillgång till kontorshotellets lokaler som är till för att nyttjas gemensamt av alla hyresgäster. Där kan du hämta gott kaffe eller te, äta din lunch och socialisera dig för att få en liten paus från arbetet.

Lediga kontor i Halmstad

Söker du lediga kontor i Halmstad? Då har du kommit rätt. FirstOffice erbjuder kontor på flera platser i Halmstad med stor variation på inredning och känsla. Vi har något som passar de allra flesta. Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar kring valet av kontor eller vårt erbjudande. Vi har en Site Manager i respektive stad som finns till din hjälp. Våra privata kontor finns även i Göteborg, Uppsala, Västerås, Stockholm, Norrköping, Nyköping, Kalmar och Malmö.

Som hyresgäst får du tillgång till FirstOffice kontorshotell i hela Sverige. Med hjälp av våra enkla och smarta lösningar kan vi underlätta för våra hyresgäster när de vill sitta på ett kontor i en annan stad. Vi har till exempel digitala bokningssystem för våra mötes- och konferensrum och digitala lås.